" I har fået det for intet, giv det for intet " (Matt 10:8)

HJEM  |  OVERSIGT  |  KONTAKT  |  HJÆLP
Bibelstudier Gratis Kristne Bøger Gratis Kristne e-Bøger Om Os

Hjælp

Hvordan man bruger Partnerzonen

Partnerzonen er kun tilgængelig for dem, som er blevet godkendt som vores partnere.

Hvis du ønsker adgang til Partnerzonen, skal du indtaste ID og password, som du opgav, da du blev registreret som partner og dernæst klikke på "Send".

Når du har logget på, har du følgende muligheder:

• Du kan bestille et stort antal bøger til uddeling.
  • Du kan tjekke din bestilling og ændre bestillingsoplysninger.
  • Du kan læse vores nyheder, som vi stiller til rådighed for vores partnere.

Hvordan man bestiller et stort antal bøger til uddeling i Partnerzonen

1. Efter at du har logget på, skal du klikke på "Gratis Kristne Bøger", som forefindes øverst på hjemmesiden.
  2. Du vil derefter se dit navn og oplysninger om, hvordan du kan bestille et stort antal bøger til uddeling.
  3. Vælg de bøger, du ønsker at bestille.
  4. Læg bøgerne i kurven ved at klikke på "Tilføj til kurv".
  5. Du kan ændre antallet af bøger i kurven.
  6. Hvis du ønsker at bestille flere titler, skal du klikke på "Fortsæt med ar søge efter andre bøger".
  7. Hvis du følger samme procedure, som nævnt ovenfor, kan du lægge flere bøger i kurven.
  8. Efter du har lagt så mange bøger, du ønsker at uddele, i kurven, skal du klikke på "Gratis bogbestilling".
  9. Denne bogbestilling bliver automatisk udfyldt med de oplysninger, som du har opgivet, da du blev registreret som partner. Kontroller venligst oplysningerne igen og afslut din bestilling ved at klikke på "Send".
  10. Dernæst vil du modtage en e-mail, som giver dig besked om din bestilling. Små ordrer vil blive sendt indenfor 15 dage, hvorimod der går op til 2 måneder for levering af store ordrer.

Hvordan man tjekker eller ændrer bogbestilling

1. Når du logger på Partnerzonen, vil den første side vise oplysningerne om din ordre.
  2. Ved hjælp af disse oplysninger kan du tjekke titlen på bøgerne, antal, dato og din ordrestatus.
  3. Du kan kun ændre eller afbestille din ordre ved de bøger, hvor der står "Endnu ikke afsluttet".
  4. Når du klikker på bogens titel under kategorien "Endnu ikke afsluttet", vil du se et skema, hvori du kan ændre din bestilling.
  5. Indtast dine ændringer og klik på "Rediger bestillingsoplysninger".
  6. Hvis du ønsker at afbestille din ordre, skal du klikke på "Afbestil ordre", som findes nederst på skemaet.

Tilbage til hjælp

Copyright © 2001 - 2017 New Life Mission. Alle rettigheder er forbeholdt.