" I har fået det for intet, giv det for intet " (Matt 10:8)

HJEM  |  OVERSIGT  |  KONTAKT  |  HJÆLP    
Bibelstudier Gratis Kristne Bøger Gratis Kristne e-Bøger Om Os
  Om Os

 

Historie og Mission

New Life Mission, grundlagt af Pastor Paul C. Jong i 1991, er en ikke-sekterisk og almennyttig missionsk organisation. Den stræber efter at prædike Guds ord til alle folk i verden gennem litteraturens menighed. Den har uddelt tusindvis af trykte bøger og e-bøger ganske gratis. Hovedkontoret er i Seoul i Sydkorea, og der er mange afdelinger og samarbejdsorganisationer over hele verden.


Menigheder

Oversættelse og Udgivelse af gratis kristne e-bøger / trykte bøger
Den litterære menighed er en af de mest effektive måder at prædike evangeliet over hele verden på. Så vi har oversat Paul C. Jongs Kristne Bogserie til mere end 50 hovedsprog, og vi fortsætter med at oversætte dem til mange andre sprog.
Vi byder partnere velkommen i vores oversættelsesmenighed.
For at blive oversætter/korrekturlæser skal du klikke på partnerskabsknappen.

Distribution af gratis kristne bøger
I overensstemmelse med Guds bud "I har fået det for intet, giv det for intet" (Matt 10:8) forærer vi Pastor Paul C. Jongs kristne bøger væk til alle dem, som har lyst til at læse dem. Vi er klar til at give så mange bøger, som det er nødvendigt, til partnerne, og vi betaler endda forsendelsesomkostningerne. Vi har gratis givet hundredetusinder af trykte bøger til kirker, missionske organisationer, hospitaler, fængsler, biblioteker, præster og også menigmand i mere end 150 lande.
Du kan også dele Guds nåde med os ved at deltage i vores litterære menigheder. Du er velkommen til at slutte dig til os som boguddeler ved at trykke på partnerskabsknappen.


 

 
About Us
    Om forfatteren
    Tag vores bannere
    Links
 

   
Copyright © 2001 - 2020 New Life Mission. Alle rettigheder er forbeholdt.