" I har fået det for intet, giv det for intet " (Matt 10:8)

HJEM  |  OVERSIGT  |  KONTAKT  |  HJÆLP    
Bibelstudier Gratis Kristne Bøger Gratis Kristne e-Bøger Om Os
  FAQ om den kristne tro

 

 • HVEM ER JOHANNES DØBEREN, SOM DØBTE JESUS?
 • Gud gav menneskene Sin Lov gennem Moses og også frelsens offer, så at menneskeheden kunne opnå forsoning for synden og overtrædelserne. Han indsatte Aron, Moses' broder, som ypperstepræst og bad ham ofre forsoningsofferet på den tiende dag i den syvende måned, Forsoningsdagen, så Israels årlige synd kunne blive vasket væk (3 Mos 16).

  Han understregede, at offeret på Forsoningsdagen kunne kun blive ofret af Arons efterkommere. Gud viste israelitterne vejen til forsoning gennem håndspålæggelse, gennem forsoningsofferet ofret af Aron og hans efterkommere. Dette er loven om forsoning, som Gud indsatte for menneskeheden.

  Han lod det blive klart, at Jesus er menneskehedens frelser. Og i tiden omkring Det Nye Testamente var Johannes Døberen en efterkommer af Aron og den sidste ypperstepræst i Det Gamle Testamente. Og Johannes Døberen, som Guds profet og menneskehedens repræsentant og ypperstepræst, døbte Jesus, Guds Søn, som kom for at frelse syndere og overførte al menneske-hedens synd til Jesu hoved.

  Det er en velsignelse, at alle mennesker er i stand til at overføre deres synd til Jesus gennem Johannes Døberen; Johannes Døberens rolle var ypperstepræstens, som repræsenterede menneskeheden; Guds tjener, som overførte alle menneskenes synder til Jesus.

  Johannes Døberen er menneskehedens repræsentant og ypperstepræst sendt af Gud, og budbringeren, som blev sendt seks måneder før Jesus. På den anden side var Jesus Guds offerlam, som fjernede al synd i verden, mens Johannes Døberen var ypperstepræsten, som overførte al verdens synd til Jesus gennem dåben. Johannes Døberen var Guds tjener.

  Tilbage til Listen


  Printet Version   |  

   
  Bible studies
      Prædikener
      Bekendelser om tro
      Hvad er evangeliet?
      Bibelske termer
      FAQ om den kristne tro
   

     
  Copyright © 2001 - 2020 New Life Mission. Alle rettigheder er forbeholdt.