" I har fået det for intet, giv det for intet " (Matt 10:8)

HJEM  |  OVERSIGT  |  KONTAKT  |  HJÆLP    
Bibelstudier Gratis Kristne Bøger Gratis Kristne e-Bøger Om Os
  Prædikener om vigtige emner af Pastor Paul C. Jong

 

Den Evige Kærlighed


< Romerbrevet 8:31-34 >

“Hvad er der mere at sige? Er Gud for os, hvem kan da være imod os? Han, som ikke sparede sin egen søn, men gav ham hen for os alle, vil han ikke med ham skænke os alt? Hvem vil anklage Guds udvalgte? Gud gør retfærdig. Hvem vil fordømme? Kristus Jesus er død, ja endnu mere, han er opstået og sidder ved Guds højre hånd og går i forbøn for os.”Hvis Gud allerede før skabelsen havde besluttet at beskytte os med Sin retfærdighed i Jesus Kristus, så ville ingen være i stand til at ændre dette. Ved at tro på Guds retfærdighed og ikke på Doktrinen om Retfærdiggørelse er de, som er blevet ægte syndfrie, Guds sande børn.

Ikke alle religiøse mennesker har ret. I vore dage er der få mennesker, som bliver forfulgt blot for at tro på Jesus, men mange af dem, som kender Guds sande retfærdighed, er blevet forfulgt. Men de folk, som er blevet Guds børn ved at tro på Hans retfærdighed, kan aldrig skilles fra Gud. Eftersom Gud gav os evangeliet om Sin retfærdighed, hvem kan da være imod os?Gud har givet os alt som gave

“Han, som ikke sparede sin egen søn, men gav ham hen for os alle, vil han ikke med ham skænke os alt?” (Rom 8:32).

Til dem, som har modtaget Guds retfærdighed ved at tro på Hans søn, gav Gud alting som gave - himlens rige, privilegiet at blive Hans børn, nåden ved at forstå Hans ord, den velsignelse at være i stand til at være retfærdighedens tjener og det evige livs velsignelse.

Gud gav os Sin søn for at gøre os til Sine børn. Hvad ville Han så ikke ellers give os? Gud har givet dem, som modtager den sande tro gennem Hans retfærdighed, alle himlens og jordens velsignelser. De troende og Guds tjenere priser Ham for altid på grund af Hans retfærdighed.Hvem vil anklage Guds udvalgte?

“Hvem vil anklage Guds udvalgte? Gud gør retfærdig. Hvem vil fordømme? Kristus Jesus er død, ja endnu mere, han er opstået og sidder ved Guds højre hånd og går i forbøn for os” (Rom 8:33-34).


Vil du vide mere om Romerbrevet? Klik venligst på banneret nedenfor for at få din gratis bog om Romerbrevet.
Bibelstudier om Romerbrevet

Ingen kan anklage de folk, som Gud har udvalgt med Sin retfærdighed i Jesus Kristus, for Jesus har med Guds retfærdighed gjort dem syndfrie. Folk, som tror på Guds retfærdighed gennem Jesus Kristus har ingen synd i deres hjerter. Det er fordi Gud, og ikke nogen anden, gjorde dem, som tror på Hans retfærdighed, syndfrie.

Guds søn, Jesus Kristus, kom til jorden i menneskeskikkelse, blev døbt af Johannes Døber, tog al synd i verden på Sig, døde på korset og genopstod fra de døde på tredjedagen og blev Herren for dem, som tror.

Det er derfor, at vi ikke kan sige, at de, som blev retfærdige ved at tro på Guds retfærdighed, er syndere, og at de begår forseelser. Selv nu anerkender Gud dem, som tror på Hans retfærdighed. Som et bevis på dette bor Helligånden i vores hjerter. Det er derfor, at ingen kan anklage Guds retfærdighed eller dem, hvis synder er blevet tilgivet ved at tro på Hans retfærdighed.


Guds retfærdighed åbenbarede sig gennem Jesu Kristi dåb, blodsudgydelsen på korset og Hans død og genopstandelse. Efter at have opfyldt al Guds retfærdighed sidder Jesus Kristus nu ved Guds højre hånd som vores frelser, og Han går i forbøn for os.

Tilbage

 


Printet Version   |  

 
Bible studies
    Prædikener
    Bekendelser om tro
    Hvad er evangeliet?
    Bibelske termer
    FAQ om den kristne tro
 

   
Copyright © 2001 - 2019 New Life Mission. Alle rettigheder er forbeholdt.