" I har fået det for intet, giv det for intet " (Matt 10:8)

HJEM  |  OVERSIGT  |  KONTAKT  |  HJÆLP    
Bibelstudier Gratis Kristne Bøger Gratis Kristne e-Bøger Om Os
  Bekendelser om tro

 

Vi tror på , at Bibelen, som kun består af Det Gamle og Det Nye Testamente, er mundtligt inspireret af Helligånden, er ufejlbarligt i manuskripternes oprindelse og er Guds autoritative Ord.

Vi tror på , at den treenige Gud eksisterer for evigt i tre personer: Faderen, Sønnen og Helligånden.

Vi tror på , at Adam, skabt i Guds billede, blev fristet af Satan, guden i denne verden, og faldt. På grund af Adams synd er alle mennesker født med arvesynden, er fuldstændigt fordærvede og skal genfødes af Helligånden til frelsen.

Vi tror på , at Jesus Kristus er Gud, at Han blev født af en jomfru, blev døbt af Johannes Døber i Jordanfloden, blev korsfæstet som Guds Lam, genopstod fra de døde og steg til himmels, hvor Han nu sidder ophøjet ved Faderens højre hånd.

Vi tror på , at frelsen består af syndernes forladelse, Kristi retfærdiggørelse og det evige liv som gave, som kun kan modtages gennem troen og ikke gennem gerninger.

Vi tror på , at Jesu genkomst er snart forestående, og at den vil blive synlig og personlig.

Vi tror på , at de frelste vil blive ophøjet til evigt liv og velsignelse i himlen, og at dem, som ikke bliver frelst, vil synke ned i den evige og bevidste straf i helvede.

Vi tror på , at kirken, Kristi legeme, kun består af dem, som er blevet født på ny, som er døbt af Helligånden til Kristus på genskabelsens tid, for hvem Han nu mægler i himlen, og for hvem Han vil komme igen.

Vi tror på , at Kristus beordrede kirken til at komme til alle nationer og prædike evangeliet til alle, til at døbe og belære alle dem, som tror.


Printet Version   |  

 
Bible studies
    Prædikener
    Bekendelser om tro
    Hvad er evangeliet?
    Bibelske termer
    FAQ om den kristne tro
 

   
Copyright © 2001 - 2019 New Life Mission. Alle rettigheder er forbeholdt.