" I har fået det for intet, giv det for intet " (Matt 10:8)

HJEM  |  OVERSIGT  |  KONTAKT  |  HJÆLP    
Bibelstudier Gratis Kristne Bøger Gratis Kristne e-Bøger Om Os
  Kort Forklaring af Nogle Bibelske Termer
 - I forbindelse med Evangeliet om vandet og Ånden

 

 • Synd
 • Alle ting står i modsætning til Gud. Al synd inklusive arvesynden og de overtrædelser, vi begår gennem hele vores liv.

  På græsk betyder synd "hamartia" og at synde er "hamartano", som betyder "ikke at ramme målet", med andre ord; at tro på Jesus, men være ude af stand til at blive frelst. At hverken kende eller tro på sandheden er at begå ulydighedens synd og have foragt for Gud.

  Hvis et menneske ikke vil synde foran Gud, så må han forstå Guds ord korrekt og indse sandheden, at Jesus er blevet hans frelser.

  Vi skal tro på Jesu dåb og Hans kors gennem Guds ord. Det er en synd ikke at acceptere Guds ord og at vige bort fra sandheden og tro på falske teorier.

  Bibelen fortæller os, at den mest alvorlige synd er ikke at tro på, at Gud vaskede al verdens synd bort. Vi må tro på Jesu fødsel, på at Han vaskede al synden bort gennem Sin dåb, og at Han gav os livet med Sit blod på korset. Det er en synd, hvis man ikke tror på det skrevne ord, at Jesus blev døbt og døde på korset og genopstod fra de døde for at befri os fra vores synder.

  Tilbage til Listen


  Printet Version   |  

   
  Bible studies
      Prædikener
      Bekendelser om tro
      Hvad er evangeliet?
      Bibelske termer
      FAQ om den kristne tro
   

     
  Copyright © 2001 - 2020 New Life Mission. Alle rettigheder er forbeholdt.