" I har fået det for intet, giv det for intet " (Matt 10:8)

HJEM  |  OVERSIGT  |  KONTAKT  |  HJÆLP    
Bibelstudier Gratis Kristne Bøger Gratis Kristne e-Bøger Om Os
  Kort Forklaring af Nogle Bibelske Termer
 - I forbindelse med Evangeliet om vandet og Ånden

 

 • Anger
 • Når et menneske, som er gledet bort fra Gud, erkender sine synder og takker Jesus for, at Han har fjernet dem og kommer tilbage til Gud, så kaldes det at angre.

  Alle mennesker er syndige masser. Sand anger er at indrømme, at vi er syndere i Guds øjne, at vi ikke kan gøre andet end at synde igennem hele vores liv og komme i helvede, når vi dør, og at vi må modtage Jesus ved at tro, at Han kom ned til denne verden for at frelse syndere, at Han fjernede al synd gennem Sin dåb og døde og genopstod for at frelse os. Sand anger er at opgive vores egne tanker og vende tilbage til Gud (ApG 2:38).

  Anger er at erkende vores synder og vende tilbage til Guds ord, at acceptere frelsen gennem vandet og blodet med hele vort hjerte (1 Joh 5:6).

  Sand anger er at erkende overfor én selv, at man er en komplet synder og tro på Jesus, Guds søn, som éns frelser, som frelste én fra alle synder. For at blive frelst og for at al synd kan vaskes bort, må vi holde op med at forsøge at blive rene igennem vores egene handlinger og indrømme, at vi er komplette syndere i Guds øjne og i forhold til Hans love. Dernæst må vi erkende sandheden, frelsen gennem vandet, blodet og Ånden, frelsen, som Jesus gav os med Sin dåb og Sit blod.

  En synder må opgive alle sine egne tanker og vilje og vende tilbage til Jesus. Han vil blive frelst, når han tror, at Jesu dåb var en overførsel af alle synder til Ham.

  Med andre ord: tro på det faktum, at Jesu dåb, Hans korsfæstelse og Hans genop-standelse var vejen til syndernes frelse. Jesus kom i kød og blod og blev døbt og blev korsfæstet for at vaske alle menneskehedens synder bort. At have en fuldstændig tro på alt dette og at tro, at Jesus genopstod for at blive frelseren af alle de, som tror på Ham, er sand omvendelse og sand tro.

  Tilbage til Listen


  Printet Version   |  

   
  Bible studies
      Prædikener
      Bekendelser om tro
      Hvad er evangeliet?
      Bibelske termer
      FAQ om den kristne tro
   

     
  Copyright © 2001 - 2020 New Life Mission. Alle rettigheder er forbeholdt.