" I har fået det for intet, giv det for intet " (Matt 10:8)

HJEM  |  OVERSIGT  |  KONTAKT  |  HJÆLP    
Bibelstudier Gratis Kristne Bøger Gratis Kristne e-Bøger Om Os
  Kort Forklaring af Nogle Bibelske Termer
 - I forbindelse med Evangeliet om vandet og Ånden

 

 • De Retfærdiggjorte
 • Dem, som ved at tro på evangeliet om vandet og Ånden, har modtaget syndernes forladelse og er blevet syndfrie foran Gud, bliver kaldt de retfærdiggjorte. Romerbrevet 4:7-8 siger: "Lykkelige de, hvis overtrædelser er tilgivet, og hvis synder er blevet skjult; lykkeligt det menneske, som HERREN ikke tilregner synd". Her henviser de velsignede til ingen andre end de retfærdiggjorte, som har modtaget syndernes forladelse. Fordi Gud er hellig og retfærdig, anerkender Han ikke dem, som har synd i deres hjerter, for retfærdige. At blive tilgivet for vores lovløse gerninger, at få vores synder skjult er at blive syndfrie og hellige ved faktisk at tro på Jesus Kristus - det vil sige ved at tro på, at vi har overført vores synder til Jesus gennem Hans dåb, og at Han med Sin død på korset betalte lønnen i vort sted for vores synder på korset for os.

  Fordi Gud ikke kan lyve, anerkender Han aldrig dem, som er syndige, for at være retfærdiggjorte. Tværtimod dømmer Han dem og kaster dem ned i helvedes ild. For at blive syndfri foran Gud må vi i vores hjerter tro på, at alle vores fortidige, nuværende og fremtidige synder blev overført til Jesus én gang for alle, da Han blev døbt af Johannes Døber, og vi må derfor skære al synden væk fra vores hjerter. Derfor henviser de retfærdiggjorte i Guds øjne til dem, som i deres hjerter er blevet syndfrie ved at tro på Jesu dåb og Korset. Hvis nogle mennesker stadig har synd i deres hjerter, selv når de tror på Jesus, og de stadig beder angrende bønner, så er sådanne mennesker syndige og ikke Guds børn.

  Gud retfærdiggører ikke de onde (2 Mos 23:7), for Han kan ikke lyve. Derfor kan dem, som udelader Jesu dåb og som kun tror på blodet på Korset, aldrig blive retfærdiggjorte.

  Tilbage til Listen


  Printet Version   |  

   
  Bible studies
      Prædikener
      Bekendelser om tro
      Hvad er evangeliet?
      Bibelske termer
      FAQ om den kristne tro
   

     
  Copyright © 2001 - 2020 New Life Mission. Alle rettigheder er forbeholdt.