" I har fået det for intet, giv det for intet " (Matt 10:8)

HJEM  |  OVERSIGT  |  KONTAKT  |  HJÆLP    
Bibelstudier Gratis Kristne Bøger Gratis Kristne e-Bøger Om Os
  Copyright Meddelelse

 

Copyright © 2001 - 2020 New Life Mission.

Alle rettigheder er forbeholdt.

Alt materiale, som er indeholdt på denne website, må ikke gengives, distribueres, overføres, fremvises, udgives eller sendes uden forudgående tilladelse fra New Life Mission. Det er ikke tilladt at ændre eller fjerne trademark, copyright eller anden meddelelse fra kopier af indholdet.

Men det er tilladt at downloade materiale fra New Life Mission på Internettet (en computer-læselig kopi og en trykt kopi per side), men kun til egen og ikke-kommerciel brug.

 

Regler vedrørende Brug af Indholdet på Vores Website

New Life Mission tillader kun brug af indholdet på dets website for det formål at reklamere på Internettet. Al anden brug såsom distribution på tryk, gennem radio, TV eller andre former for medier er forbudt.

Hvis du ønsker at lægge vores materiale på din website, skal du acceptere de følgende betingelser:

  1. Den website, hvorpå indholdet skal placeres, må ikke være en skadelig side, som fremviser et skadeligt indhold (fx pornografiske sider, sider relateret til ulovlige spil, vold eller på anden måde ulovlige aktiviteter).
  2. Man skal sende meddelelse til vores webmaster(webmaster@bjnewlife.org) og give en kort præsentation af websitet og URL-koden hvorpå vores indhold skal placeres, og det er først tilladt at fremvise vores materiale efter at tilladelse er blevet givet af New Life Mission.
  3. Retten til at bruge vores materiale skal ske efter vores rådgivning og skal godkendes af os for hvert eneste del, og vi giver ikke lov til tidsubegrænset brug af vores materiale.
  4. Det er ikke tilladt at fremvise vores materiale på nogen måde, som forvrænger, skader, bagvasker, forklejner eller på anden måde søger at skade New Life Mission.
  5. Det er ikke tilladt at fremvise vores materiale ved at fjerne, ændre eller forandre indholdet.
  6. Man skal tydeliggøre kilden til det fremviste materiale på følgende måde:
    New Life Missionens Website (www.bjnewlife.org)
  7. Når man specificerer kilden, skal man oplyse det korrekte link (http://www.bjnewlife.org).


 

 

   
Copyright © 2001 - 2020 New Life Mission. Alle rettigheder er forbeholdt.