" I har fået det for intet, giv det for intet " (Matt 10:8)

HJEM  |  OVERSIGT  |  KONTAKT  |  HJÆLP    
Bibelstudier Gratis Kristne Bøger Gratis Kristne e-Bøger Om Os
  Hjælp

 

Hvordan bliver du registeret som partner

At blive vores partner betyder, at du faktisk arbejder sammen med New Life Mission om at udbrede evangeliet i dit land. Derfor er en grundig gennemgang og evaluering af din tro nødvendig, og efter at du er blevet godkendt, må du arbejde sammen med os i vores litterære missionær gerning i et tillidsfuldt forhold.

Hvis du ønsker at blive registreret som partner i New Life Mission, skal du gøre følgende:

 1. Først skal du læse de kristne bøger (trykt eller elektronisk) som bliver stillet til rådighed af New Life Mission, du skal kende og tro på deres indhold.

 2. Du må acceptere de betingelser i aftalen, som er specificeret af New Life Mission. Hvis du ønsker at se betingelserne for aftalerne for hver enkelt partner type, skal du klikke nedenfor.

  - Betingelser for aftale for distributører
  - Betingelser for aftale for oversættere eller korrekturlæsere
  - Betingelser for distributører og oversættere

 3. Du skal udfylde og sende medlemskab registreringen til New Life Mission så korrekt som muligt.

  Mulige ansøgere må oplyse os om en gyldig e-mail adresse, korrekt postadresse og fuldstændig information om de tre spørgsmål, som New Life Mission stiller dem. Alt dette materiale vil være en stor hjælp for os i beslutningen om du er tilstrækkeligt kvalificeret til at blive vores partner.

 4. Din ansøgning om medlemskab vil blive gennemgået af vores Administration for Partnerskab og en afgørelse om godkendelse af dit partnerskab vil blive sendt til dig via e-mail senest 10 dage efter ansøgning.Distributørens Erklæring

 1. Bogdistributører skal gøre deres bedste som frivillige distributører af New Life Missionens gratis bøger og samtykke i, at evangeliet om vandet og Ånden er det sande bibelske evangelium.

 2. Bogdistributører må i god tro uddele NLMs bøger til sjælene i hans/hendes område helt gratis og må ikke under nogen omstændigheder sælge dem.

 3. Bogdistributører må ikke bede NLM om at betale for udgifter i forbindelse med importskat på bøger eller andre udgifter i forbindelse med uddelingen af bøgerne.


Oversætter/Korrekturlæserens Erklæring

 1. Jeg vil oversætte/læse korrektur af Paul C. Jongs Kristne Bogserie til mit eget sprog og samtykker i, at evangeliet om vandet og Ånden er det sande bibelske evangelium.

 2. Når jeg oversætter/læser korrektur, vil jeg hverken forkorte indholdet eller tilføje mine egne tanker.

 3. Jeg vil loyalt oversætte/læse korrektur ifølge jeres retningslinjer og indsende oversættelsen i rette form i henhold til tidsplanen aftalt på forhånd.

 

Distributør/Oversætterens Erklæring

 1. Jeg vil gøre mit bedste som frivillig distributør af New Life Missionens gratis bøger, og jeg samtykker i, at evangeliet om vandet og Ånden er det sande bibelske evangelium.

 2. Jeg vil i god tro uddele NLMs bøger til sjælene i mit område helt gratis og vil under ingen omstændigheder sælge dem.

 3. Jeg vil ikke bede NLM om at betale for udgifter i forbindelse med importskat på bøger eller andre udgifter i forbindelse med uddelingen af bøgerne.

 4. Jeg vil oversætte/læse korrektur på Paul C. Jongs Kristne Bogserie, idet jeg samtykker i at evangeliet om vandet og Ånden er det sande bibelske evangelium.

 5. Når jeg oversætter/læser korrektur, vil jeg hverken forkorte indholdet eller tilføje mine egne tanker.

 6. Jeg vil loyalt oversætte/læse korrektur ifølge jeres retningslinjer og indsende oversættelsen i rette form i henhold til tidsplanen aftalt på forhånd.

 7. Jeg vil ikke bede om yderligere kompensation bortset fra det honorar for oversættelsen, som vi oprindeligt aftalte.


Tilbage til hjælp


 

 

   
Copyright © 2001 - 2019 New Life Mission. Alle rettigheder er forbeholdt.