" I har fået det for intet, giv det for intet " (Matt 10:8)

HJEM  |  OVERSIGT  |  KONTAKT  |  HJÆLP
Bibelstudier Gratis Kristne Bøger Gratis Kristne e-Bøger Om Os

Hj?p

Hvordan man redigerer oplysninger om partnerskab

1. F?st skal du logge p?Partnerzonen.
  2. Klik p?"Rediger dine oplysninger", som findes nederst p?den f?ste side, som downloades efter, at du har logget p?
  3. Dern?t vil du se et skema, som du skal bruge til at redigere dit medlemsskab.
    Alle oplysninger p?? ID kan redigeres. V? venligst opm?ksom p?at udfylde alle rubrikker.
  4. Dine redigerede oplysninger vil blive gemt, n? du klikker p?"Send", efter at du har ?dret dine oplysninger.
  5. Hvis du ikke ?sker at redigere dine oplysninger, klik p?"Slet".

?dring af password

For at ?dre dit password skal du f?st logge p?Partnerzonen. Klik p?"Rediger Password" som findes nederst p?Partnerzonen, og du kan ?dre dit password.

1. F?st taster du det password, som du har brugt tidligere.
  2. Indtast nyt password.
  3. Indtast nyt password igen for at bekr?te.
  4. N? du klikker p?"Send", vil dit password blive ?dret, og det nye password skal bruges fra nu af.

Hvordan man bliver afmeldt som partner

Hvis du ?sker at blive afmeldt som partner, bedes du venligst kontakte New Life Missionens Administration for Partnerskab direkte via e-mail. Senest 10 dage efter vil du blive afmeldt som partner.

New Life Missionens Administration for Partnerskab: newlife7@bjnewlife.org

Tilbage til hj?p

Copyright © 2001 - 2019 New Life Mission. Alle rettigheder er forbeholdt.