" I har fået det for intet, giv det for intet " (Matt 10:8)

HJEM  |  OVERSIGT  |  KONTAKT  |  HJÆLP    
Bibelstudier Gratis Kristne Bøger Gratis Kristne e-Bøger Om Os
 Helt GRATIS Trykte Bøger
- hollandsk udgave # 7

 


Is het Tijdperk van de Antichrist, het Martelaarschap, de Opname en het Duizendjarige Koninkrijk op Komst? (I)

- Commentaren en Preken over het Boek van de Openbaringen

 

Verklarende aantekening

Commentaren en Preken over het Boek van de Openbaringen

Omschrijving

Na de terroristenaanslagen van 11/9, zijn de bezoeken aan de website 'www.raptureready.com', een internet website die informatie verstrekt over de eindtijd, met meer dan 8 miljoen bezoeken toegenomen, en volgens een gezamelijk onderzoek van de CNN en TIME geloven meer dan 59% van de Amerikanen in apocalyptische eschatologie.
In antwoord op deze vraag van de tijd, voorziet de schrijver in een duidelijke uitleg van de sleutelthema's van het Boek van de Openbaring, inclusief de komst van de Antichrist, het martelaarschap van de heiligen en hun opname, het Duizendjarige Koninkrijk en de Nieuwe Hemel en Aarde, in de context van het hele Geschrift en onder de leiding van de Heilige Geest.
Dit boek geeft vers-voor-vers commentaren over het Boek van de Openbaring, aangevuld door de gedetaileerde preken van de schrijver. Iedereen die dit boek leest, zal alle plannen die God voor deze wereld bedacht had, begrijpen.
Nu is het tijd voor u om de absolute noodzaak te erkennen om in het evangelie van het water en de Geest te geloven, zodat u de wijsheid kunt vergaren die u van alle berechtingen en verdrukking kan verlossen in de eindtijd. Met deze twee boeken, en door in het evangelie van het water en de Geest te geloven, zult u in staat zijn alle berechtingen en verdrukking die in de Openbaring voorspeld worden, te overwinnen.

Van de uitgever

De schrijver heeft het evangelie van het water en de Geest nu al bijna twintig jaar gepreekt aan de verloren zielen van de wereld.
Als de gronder van The New Life Mission, koestert hij momenteel veel discipels van Jezus op The New Life Mission School.
Nadat hij de missie-georiënteerde kerken heeft gegrond, verspreidt hij nu het evangelie door zijn geschreven werken.
Zijn boeken zijn nu vertaald en gelezen in meer dan 40 belangrijke talen van de wereld.


 

 
Free Christian Books
    Trykt Bogliste
    hollandsk udgave 7
 
 • Om denne bog
 •  
 • Indholdsfortegnelse
 •     Om gratisbøger service
      Hvordan bestiller man gratis bøger
      FAQs
  Se
  Kurv
   

     
  Copyright © 2001 - 2019 New Life Mission. Alle rettigheder er forbeholdt.