" I har fået det for intet, giv det for intet " (Matt 10:8)

HJEM  |  OVERSIGT  |  KONTAKT  |  HJÆLP    
Bibelstudier Gratis Kristne Bøger Gratis Kristne e-Bøger Om Os
  Spørgsmål som ofte bliver stillet

 

Q : Jeg kunne godt tænke mig at modtage Pastor Paul C. Jongs bøger. Kræves der nogle specielle kvalifikationer eller betingelser for dette?

Enhver med en gyldig e-mail adresse og en postadresse kan bestille vores gratis bøger uden betingelser.

Q : Hvor meget skal jeg betale for at modtage Paul C. Jongs Kristne Bøger?

Vores bøger koster overhovedet ingenting! Vi betaler alle udgifter også forsendelsesomkostningerne. Men vi er ikke ansvarlig for nogen form for skat pålagt af dit land for at modtage vores bøger. På nuværende tidspunkt sælges Paul C. Jongs bogserie for over $ 10.00 per eksemplar i alle større boghandler. Men NLM forærer Paul C. Jongs Kristne Bogserie væk ganske gratis til alle dem, som gerne vil have dem med det formål at prædike det sande evangelium over hele verden.

Q : Hvordan kan jeg bestille de trykte udgaver af Paul C. Jongs Kristne Bogserie?

Bestillingsmetoden afhænger af, om man er medlem eller ej. For mere detaljeret information se Hvordan man Bestiller Gratis Bøger.

Q : Hvor mange eksemplarer må jeg bestille på én gang?

Medmindre du er NLM distributør, kan du kun bestille ét eksemplar af hver titel. Du kan bestille maksimum 2 forskellige titler på én gang.


Q : Hvordan bliver jeg NLM distributør?

Hvis du gerne vil være distributør for NLM, så må du først have læst vores bøger, have en klar forståelse af dem og tro på dem. Besøg dernæst vores side"Tilmelding til partnerskab." Vores medlemskab er gratis. Når du accepterer betingelserne i vores medlemskab, skal du indtaste oplysninger om dit medlemskab og sende registreringsskemaet. NLM vil derefter behandle din tilmelding og give dig besked om vores accept (eller afvisning) via e-mail.
Når du er blevet bogdistributør, kan du bestille og modtage så mange bøger af Paul C. Jongs Kristne Bogserie, som du har brug for.

Q : Hvordan kontrollerer jeg forsendelsesstatus over de bøger, som jeg har bestilt?

Hvis du er registreret som medlem og gerne vil undersøge din bestillingsstatus, så kan du få svaret via siden "Partnerzonen."
Du skal blot klikke på linket på en hvilken som helst side for at komme ind på siden "Partnerzonen." Der vil du blive bedt om sign in med dit eget ID og Password for at se din konto.
Men hvis du ikke er medlem, kan du ikke kontrollere sin bestilling. I stedet sender vi automatisk e-mails for at opdatere dig om status for forsendelsen.

Q : Hvad nu hvis jeg glemmer mit password?

Hvis du glemmer dit password, kan du få hjælp til at finde det password, som du skrev på dit tilmeldingsskema. Besøg vores "Partnerzone" side for at gøre dette.

Q : Hvor lang tid går der, før jeg modtager de bøger, som jeg har bestilt?

Det kommer an på, hvor du bor og postsystemet i dit land. Ved luftpost går der som regel en uge eller deromkring, men hvis det er et større antal bøger, så tager det 2-3 måneder, for så sender vi dem via almindelig postbefordring.

Q : Hvor mange internationale udgaver findes der i Paul C. Jongs Kristne Bogserie på nuværende tidspunkt?

På nuværende tidspunkt findes Paul C. Jongs Kristne Bogserie på 50 større sprog, og vi oversætter løbende Paul C. Jongs Kristne Bogserie til endnu flere sprog for at nå alle nationer.

 


 

 
Free Christian Books
    Trykt Bogliste
    Om gratisbøger service
    Hvordan bestiller man gratis bøger
    FAQs
Se
Kurv
 

   
Copyright © 2001 - 2019 New Life Mission. Alle rettigheder er forbeholdt.