" Freely you have received, freely give " (Matthew 10:8)

HOME  |  SITEMAP  |  CONTACT US  |  HELP    
 Absolutely FREE Printed Book
- Dutch edition # 9

 


De TABERNAKEL : Een gedetailleerd portret van Jezus Christus (I)

 

Aantekening

Een gedetailleerd portret van Jezus Christus

Beschrijving

Hoe kunnen we de waarheid die verborgen ligt in de Tabernakel, uitvinden? We kunnen het antwoord op deze vraag slechts kennen en begrijpen als we het evangelie van het water en de Geest kennen, de echte inhoud van de Tabernakel.
De blauwe, paarse en dieprode wol en het getweernde linnen dat getoond wordt in de poort van de voorhof van de Tabernakel, tonen ons de werken van Jezus Christus in de tijd van het Nieuwe Testament, die de mensheid gered heeft. Zo zijn het Woord van het Oude Testament en het woord van het Nieuwe Testament nauw met elkaar verbonden, zoals getweernd linnen. Maar helaas is deze waarheid te lang verborgen gebleven voor iedere zoeker van de waarheid in het Christendom.
Toen Jezus Christus naar deze aarde kwam, werd Hij van Johannes gedoopt en Hij vergoot zijn bloed aan het Kruis. Zonder het evangelie van het water en de Geest te begrijpen en erin te geloven, kan niemand ooit de waarheid vinden die in de Tabernakel geopenbaard wordt. We moeten nu deze waarheid van de Tabernakel leren en erin geloven. We moeten ons allen deze waarheid die getoond wordt in de blauwe, paarse en dieprode wol en het getweernde linnen van de poort van de voorhof van de Tabernakel realiseren en erin geloven.

Van de Uitgever

Tegenwoordig beweren veel Christenen dat ze het evangelie zijn tegengekomen dat hen van hun zonden reinigt terwijl ze niet eens de waarheid van de blauwe wol kennen die getoond wordt in de poort van de voorhof van de Tabernakel. .Het is duidelijk dat deze Christenen, die nog steeds zonden in hun hart hebben, blindelings in Jezus geloven zonder dat ze de waarheid kennen die geopenbaard wordt in de blauwe, paarse en de dieprode wol van de poort van de voorhof van de Tabernakel.
De schrijver probeert daarom de waarheid te verkondigen die getoond wordt in de blauwe, paarse en dieprode wol en het getweernde linnen dat voor deze poort gebruikt werd. Deze waarheid van de blauwe, paarse en dieprode wol die voor de Tabernakel gebruikt werd, is de voorbode van het evangelie van het water en de Geest die aan ons geopenbaard wordt in het Nieuwe Testament en het is de verklaring van het ware evangelie.
Door dit boek zult u de waarheid die in deze blauwe, paarse en dieprode wol en het getweernde linnen geopenbaard wordt, ontdekken, en daardoor zult u in staat zijn om de Heer volgens geloof te ontmoeten. Ik stel u voor dat u gelooft in het evangelie dat onthuld wordt in de blauwe, paarse en dieprode wol dat gebruikt werd voor het Tabernakel waardoor u het geloof heeft dat u van al uw zonden kan redden.


 
Free Christian Books
    Printed Book List
    Dutch edition 9
 
 • About this book
 •  
 • Table of Contents
 •     About free book service
      How to request free books?
      FAQ
  View
  Basket
   
  Partner's Zone

  register as a coworker
  Bookmark
     
  Copyright © 2001 - 2019 The New Life Mission. All Rights Reserved.