" Freely you have received, freely give " (Matthew 10:8)

HOME  |  SITEMAP  |  CONTACT US  |  HELP    
 



Absolutely FREE Printed Book
- Javanese edition # 1

 


Apa Panjenengan wis Temen Dilairaké saka Banyu lan Roh?

 



Bagéyan Angka Siji - Kutbah
  1. Supaya dislametaké kita kudu ngélingi dosa kita lewih ndhisik (Markus 7:8-9, 20-23)

  2. Manungsa dilairaké dadi wong dosa (Markus 7:20-23)

  3. Menawa kita nuruti Torét, apa kuwi bisa nylametaké kita? (Lukas 10:25-30)

  4. Kaslametan Langgeng (Yohanes 8:1-12)

  5. Baptisané Gusti Jahshua lan pandhaméyanéng dosa-dosa (1 Petrus 3:20-22)

  6. Gusti Jahshua Kristus rawuh kanthi banyu, rah lan Roh (Yohanes yang pertama 5:1-12)

  7. Baptisané Gusti Jahshua ibarat kaslametané wong dosa (1 Petrus 3:20-22)

  8. Injil Pandhaméyan sing Malimpah-Limpah (Yohanes 13:1-17)

Bagéyan angka loro - Lampiran
  1. Kaseksén Kaslametan

  2. Katrangan Tambahan

  3. Pitakon & Wangsulan


 
Free Christian Books
    Printed Book List
    Javanese edition 1
 
  • About this book
  •  
  • Table of Contents
  •     About free book service
        How to request free books?
        FAQ
    View
    Basket
     
    Partner's Zone

    register as a coworker
    Bookmark
       
    Copyright © 2001 - 2019 The New Life Mission. All Rights Reserved.