Serbian 7

  • ㆍISBN : 8983143584
  • ㆍPages : 319

Коментари и Беседе на Књигу Откривења - ДА ЛИ ЈЕ ДОБА АНТИХРИСТА, МУЧЕНИШТВА, ВАЗНЕСЕЊА И ДОЛАСКА МИЛЕНИЈУМСКОГ ЦАРСТВА? (Ⅰ)

Paul C. Jong

Након терористичког напада 9/11, на трговачки центар на интернет страници www.raptureready.com, обезбеђене су информације о времену послетка, где се извештава са прирастом на преко 8 милиона испитаника, и сагласно заједно са прегледом из CNN и TIME, преко 59% Американаца сада верује у апокалиптичку есхатологију.

Реаговање на такве објаве о времену, аутор обезбеђује јасан приказ кључних тема из Књиге Откривења, укључујући долазак Антихриста, мучеништво светих и њихово усхићење, Миленијумско Царство, и Ново Небо и Земљу-све у контексту унутар Светог Писма и под вођством Светог Духа.

Ова књига даје стих-по-стих коментарисан по Књизи Откривења у прилогу од аутора са детаљном беседом. Свако ко чита ову књигу поимаће све Божије планове које је Бог спремио за овај свет.

Сада је време за тебе да схватих потпуно потребу да верујеш у еванђеље воде и Духа, и стога повећаш мудрост да можеш бити ослобођен од свих привремености и невоља у време послетка. Са ове две књиге, и уз веру у еванђеље воде и Духа, ти ћеш способан да надвладаш све привремености и невоље пророковане у Откривењу.

livre audio
undefined
En raison du COVID-19 et l'interruption du service postal international,
nous avons suspendu temporairement notre "service gratuit de livres imprimés".
Au vu de cette situation, nous ne sommes pas en mesure de vous envoyer les livres actuellement.
Priez que cette pandémie cesse rapidement et que le service postal reprenne.