Serbian 8

  • ㆍISBN : 8983143223
  • ㆍPages : 386

Коментари и Беседе на Књигу Откривења - ДА ЛИ ЈЕ ДОБА АНТИХРИСТА, МУЧЕНИШТВА, ВАЗНЕСЕЊА И ДОЛАСКА МИЛЕНИЈУМСКОГ ЦАРСТВА? (Ⅱ)

Paul C. Jong

Већина Хришћана данас верује у теорију о усхићењу пре-невоља. Зато што они верују у ово лажно учење о томе да ће бити подигнути пре доласка Велике Невоље од седам година, заведени су бескорисним религиозни животима у којима задовољно живе.

Али узнесење светих ће се догодити само након недаћа од изливања седам пехара које долазе након шесте недаће, узнесење ће се догодити након што се Антихрист појави у сред глобалоног хаоса и изнова-рођени свети буду мученици, након звука седме трубе. То је време када ће Исус сићи са небеса, и васкрс и подизање изнова-рођених светих ће се догодити (1 Солуњанима 4:16-17).

У те дане, свако у овом свету ће стајати на раскршћу његове/њене вечне вере. Праведници који су рођени изнова вером у "еванђеље воде и Духа“ биће вазнети и уздигнути, и тако наступа њихово Миленијумско Царство и вечно Царство Небеско, али грешници који нису могли да учествују у овом првом вазнесењу задесиће велика казна од звука седме трубе Божије и биће бачени у вечну ватру пакла.

Стога, морате већ сада побећи од свих лажних наука и религија и похлепа и система вредности од овога света, и ући у истинити Свет Божији. Ја се надам и молим да путем читања моје серије еванђеља воде и Духа, сви будете даровани благословом прања од свих ваших грехова, и дочекате други долазак Господњи без страха.

livre audio
undefined
En raison du COVID-19 et l'interruption du service postal international,
nous avons suspendu temporairement notre "service gratuit de livres imprimés".
Au vu de cette situation, nous ne sommes pas en mesure de vous envoyer les livres actuellement.
Priez que cette pandémie cesse rapidement et que le service postal reprenne.