Serbian 11

  • ㆍISBN : 8983146966
  • ㆍPages : 222

Вера Аиосмолске Вероисиоөесми - Основна Начела ХРИСТОВА

Paul C. Jong

За оне од нас који верују у Бога, вера и веровање Апостола нам је омогућено са важним духовним лекцијама. Њихова вера је постала чувано благо у нашим срцима, јер су они веровали у еванђеље које садржи праведност Божију. Стога, ми сви треба под хитно да имамо такву веру.

Свако ко верује у Исуса мора да зна праведност Божију и да верује у њу, и он мора да је проноси широм света, само тада сви остали могу такође да дођу до упознавања ове праведности и да верују у њу. И кроз Реч Божију, сви грешници морају да науче о Његовој праведности. И они морају да верују, да би тако могли да приме праведност Божију вером.

Без вере која некоме допушта да стекне Божију праведност од Његове Речи, нико не може да прихвати Господа као Спаситеља. Ми морамо сада да се вратимо истинској вери која познаје и верује у праведност Божију, јер само они који верују у ову праведност Божију могу постати Његови царски свештеници. Царско свештенство овде указује на оне који су примили ослобођење од њихових грехова путем вере у Божију праведност. Ми можемо постати прави верници који имају ову праву веру само вером у Божију праведност и тако што ћемо постати Његов праведни народ. То је и више него могућног за сваког од нас д има исту веру какву су Апостоли имали.

livre audio
undefined
En raison du COVID-19 et l'interruption du service postal international,
nous avons suspendu temporairement notre "service gratuit de livres imprimés".
Au vu de cette situation, nous ne sommes pas en mesure de vous envoyer les livres actuellement.
Priez que cette pandémie cesse rapidement et que le service postal reprenne.