" Δωρεάν ελάβετε, δωρεάν δότε " (Κατά Ματθαίον 10:8)

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ  |  ΧΑΡΤΗΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΥ  |  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  |  ΒΟΗΘΕΙΑ    
Βιβλικές Μελέτες Δωρεάν
χριστιανικά βιβλία
Δωρεάν Χριστιανικά
Ηλεκτρονικά Βιβλία eBooks
Σχετικά με μας
  Συχνές Ερωτήσεις για τη Χριστιανική Πίστη

 

 • Γιατί ο Ιησούς θυσιάστηκε στον Σταυρό;
 • Η θυσία του Ιησού έγινε για τις αμαρτίες μας που ανέλαβε μέσω του βαπτίσματός Του. Πρόσφερε τη σάρκα Του για να πληρώσει για τις αμαρτίες μας έτσι ώστε να μπορούμε να απελευθερωθούμε από την τιμωρία γι' αυτές.

  Εκείνο που πρέπει να ξέρουμε είναι ότι ο Ιησούς βαφτίστηκε στον Ιορδάνη για να αναλάβει όλες τις αμαρτίες μας. Πρέπει να πιστέψουμε ότι ο Ιησούς πέθανε στον Σταυρό γι' αυτό τον σκοπό.

  Εάν ο Ιησούς δεν βαφτιζόταν πριν σταυρωθεί, εάν δεν είχε πεθάνει στον Σταυρό, όλες οι αμαρτίες μας θα παρέμεναν. Επομένως πρέπει να πιστέψουμε στο βάπτισμα και στο αίμα του Ιησού. Επειδή ο Ιησούς είναι ο Υιός του Θεού, ο Αμνός της θυσίας, θυσιάστηκε για να καθαρίσει όλες τις αμαρτίες μας.

  Πρέπει όλοι να πιστέψουμε ότι ο Ιησούς είναι ο Υιός του Θεού, ότι βαφτίστηκε για να αναλάβει όλες τις αμαρτίες του κόσμου, και ότι σταυρώθηκε για τις αμαρτίες μας. Ο Ιησούς βαφτίστηκε για να αναλάβει όλες τις αμαρτίες μας, ύστερα σταυρώθηκε έτσι ώστε εμείς οι αμαρτωλοί να μπορούμε να σωθούμε από όλες τις αμαρτίες μας και να ελευθερωθούμε από την τιμωρία.

  Πίσω στον κατάλογο


  Τυπωμένη έκδοση   |   Στείλτε αυτή τη σελίδα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε έναν φίλο

   
  Bible studies
      Κηρύγματα
      Τι πιστεύουμε
      Τι είναι το Ευαγγέλιο;
      Βιβλική Ορολογία
      Συχνές Ερωτήσεις για τη Χριστιανική Πίστη

     
  Copyright © 2001 - 2019 The New Life Mission. ALL RIGHTS reserved.