" Δωρεάν ελάβετε, δωρεάν δότε " (Κατά Ματθαίον 10:8)

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ  |  ΧΑΡΤΗΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΥ  |  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  |  ΒΟΗΘΕΙΑ    
Βιβλικές Μελέτες Δωρεάν
χριστιανικά βιβλία
Δωρεάν Χριστιανικά
Ηλεκτρονικά Βιβλία eBooks
Σχετικά με μας
  Σημείωση πνευματικών δικαιωμάτων

 

Πνευματικά δικαιώματα © 2001 - 2019 Ιεραποστολή Νέα Ζωή(The New Life Mission).

Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.

Όλη η ύλη που περιλαμβάνεται σε αυτήν την περιοχή δεν μπορεί να αναπαραχθεί, διανεμηθεί, διαβάσει, επιδειχτεί, δημοσιευθεί ή μεταδοθεί ραδιοφωνικά χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της Ιεραποστολής Νέα Ζωή. Δεν μπορείτε να αλλάξετε ή να αφαιρέσετε οποιοδήποτε εμπορικό σήμα, τις σημειώσεις για τα πνευματικά δικαιώματα ή άλλη ειδοποίηση από αντίγραφα του περιεχομένου.

Εντούτοις, μπορείτε να κατεβάσετε το υλικό από την Ιεραποστολή Νέα Ζωή στο Ίντερνετ (ένα αναγνώσιμο από μηχανή αντίγραφο και ένα έντυπο αντίγραφο ανά σελίδα) μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση σας.

 

Πολιτική για τη χρήση των Περιεχομένων του Ιστοχώρου μας

TheΗ Ιεραποστολή Νέα Ζωή επιτρέπει τη χρήση του περιεχομένου του ιστοχώρου της μόνο με σκοπό την ταχυδρόμηση στον Ιστό. Όλες οι άλλες χρήσεις, όπως διανομή έντυπης ύλης, η ραδιο-τηλεοπτική μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλα μέσα, απαγορεύεται.

Εάν θέλετε να τοποθετήσετε το υλικό μας στον ιστοχώρο σας, πρέπει να συμφωνήσετε με τους ακόλουθους όρους συμφωνίας:

  1. Ο ιστοχώρος όπου το περιεχόμενο πρόκειται να προβληθεί δεν πρέπει να είναι μια επιβλαβής περιοχή που παρέχει νοσηρά υλικά (δηλ. περιοχές που είναι σαφώς σεξουαλικές, σχετικές με τυχερά παιχνίδια, βία ή με άλλο τρόπο προωθούν παράνομες δραστηριότητες).
  2. Πρέπει να ενημερώσετε τον Webmaster μας (webmaster@bjnewlife.org) και να του δώσετε μια σύντομη περιγραφή του ιστοχώρου σας και τη διεύθυνση URL όπου θέλετε να δημοσιεύσετε το περιεχόμενο μας, και μπορείτε να τοποθετήσετε το περιεχόμενο μόνο μετά από τη λήψη της άδειας της Ιεραποστολής Νέα Ζωή.
  3. Η άδεια χρήσης της ύλης μας πρέπει να ζητηθεί από εμάς και να εγκριθεί για κάθε περιεχόμενο, και δεν χορηγούμε καμία άδεια μόνιμης χρήσης.
  4. Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε το υλικό μας με τρόπους που διαστρεβλώνουν, συκοφαντούν, βλάπτουν, δυσφημούν, ή γενικά είναι εχθρικοί στην Ιεραποστολή Νέα Ζωή.
  5. Δεν επιτρέπεται να δημοσιεύσετε το υλικό μας με αφαίρεση, αλλαγή ή τροποποίησή του.
  6. Πρέπει να προσδιορίσετε την πηγή της ύλης που δημοσιεύετε στο τέλος των σελίδων ως εξής:
    Πηγή: Ιστοχώρος της Ιεραποστολής Νέα Ζωή (www.bjnewlife.org)
  7. Όταν προσδιορίζετε την πηγή, πρέπει να παρέχετε το σωστό σύνδεσμο που είναι (http://www.bjnewlife.org/greek.html).


Στείλτε αυτή τη σελίδα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε έναν φίλο

 

   
Copyright © 2001 - 2019 The New Life Mission. ALL RIGHTS reserved.