" Kowé padha olèh tanpa nganggo mbayar gunakna tanpa nganggo bayaran " (Matius 10:8)

HOME  |  PETA SITE  |  KONTAK  |  PERTOLONGAN    
Pelajaran Alkitab Buku Kristen Gratis eBook Kristen Gratis Tentang Kami
 



 E-book gratis dalam bahasa Jawa edisi 6

 

Gusti Kita Sing Dadi Bebeneré Gusti Jahweh ( II )
- Bebeneré Gusti Jahweh sing dicethakaké ana ing Serat Rum

 


Pambuka

PASAL 7
  • Pambuka Marang Pasal 7

  • Inti Imané Paulus: Manunggil karo Kristus Sakwisé Mati Mungguhing dosa (Rum 7:1-4)

  • Alesané Kita Bisa Muji Gusti (Rum 7:5-13)

  • Daging Kita sing Amung Nglayani Daging (Rum 7:14-25)

  • Daging Nglayani Angger-anggeré si Dosa (Rum 7:24-25)

  • Puji Gusti, Juruslameté Wong Dosa (Rum 7:14-8:2)


PASAL 8
  • Pambuka marang Pasal 8

  • Bebeneré Gusti Jahweh, Panetepéng Bebener Saraté Torét (Rum 8:1-4)

  • Sapa ta wong Kristen Iku? (Rum 8:9-11)

  • Yèn Pikiranmu Dierèh Déning Daging, Kuwi Kowé Bakal Mati, Nanging Yèn Dierèh Déning Rohé Gusti Jahwéh, Kowé Bakal Urip Klawan Tentrem (Rum 8:4-11)

  • Urip Ana Ing Bebeneré Gusti Jahwéh (Rum 8:12-16)

  • Wong-Wong Sing Nampa Warisan Kratoné Jahweh (Rum 8:16-27)

  • Rawuhé Gusti sing Kaping Pindho lan Kraton Sewu Taun (Rum 8:18-25)

  • Roh Suci Sing Nulungi Wong Mursid (Rum 8:26-28)

  • Sadhéngah Prekara Makarya Murih Beciké (Rum 8:28-30)

  • Doktrin-Doktrin Sing Kléru (Rum 8:29-30)

  • Sih Kang Langgeng (Rum 8:31-34)

  • Sapa sing Wani Nglawan Kita? (Rum 8:31-34)

  • Sapa Sing Bisa Misahaké Kita Saka Sihé Sang Kristus? (Rum 8:35-39)


PASAL 9
  • Pambuka Marang Pasal 9

  • Kita Kudu Ngerti Menawa Panenton Iku Dirancang Ana Ing Bebeneré Gusti Jahweh (Rum 9:9-33)

  • Apa Kléru Menawa Jahweh Ngasihi Yakub? (Romans 9:30-33)


PASAL 10
  • Pambuka Marang Pasal 10

  • Iman Kuwi Thukulé Merga Krungu (Rum 10:16-21)


PASAL 11
  • Apa Israel Bakal Dislametaké?


PASAL 12
  • Anyarana Budi Panjenengan Ing Ngarsané Jahweh


PASAL 13
  • Urip Kanggo Bebeneré Gusti Jahweh


PASAL 14
  • Aja Ngadili Wong Liya


PASAL 15
  • Mangga Kita Martakaken Injil Menyang Saindering Jagad


PASAL 16
  • Padha Awéha Salam



 
Free Christian eBooks
    Daftar e-book
    Edisi bahasa Jawa 6
 
  • Mengenai Buku ini
  •  
  • Daftar isi
  •     Apakah e-book
     
  • Mengenai e-book
  •  
  • Bagaimana membaca e-book
  •  
  • Pertanyaan yang paling sering ditanyakan
  •  
  • Pertolongan untuk Download
  •     Software pembaca e-book
     
  • MS Reader 2.0
  •  
  • Acrobat Reader 4.0
  •  

       
    Copyright © 2001 - 2019 The New Life Mission. ALL RIGHTS reserved.