Cărți creștine gratuite pentru studii biblice despre mântuire, Duhul Sfânt,
Cortul și Apocalipsa lui Ioan

Acasă  |  Harta site-ului  |  Contact  |  Ajutor    
Studii biblice Cărți creștine gratuite cărți electronice creștine gratuite Despre noi
  Despre noi

 

Istorie și scop

Misiunea Noua Viață, fondată de Rev. Paul C. Jong în 1991, este o organizație misionară non-denominațională și non-profit. Ea are ca îndreptar predicarea cuvintelor lui Dumnezeu, tuturor oamenilor din lume, prin misiunea de literatură. Ea distribuie în mod gratuit sute de mii de copii de cărți tipărite și electronice. Biroul principal este în Seul, Coreea și sunt multe ramuri și organizații cooperatoare, în întreaga lume.


Misiuni aims

Traducerea și publicarea de cărți electronice, creștine gratuite / cărți tipărite
Misiunea de literatură este una dintre cele mai efective căi de predicare a evangheliei din înteraga lume. Astfel, am tradus seriile de carte creștină ale lui Paul C. Jong, în peste 51 de limbi majore și continuăm să le traducem în multe alte limbi.
Partenerii din misiunea de traducere sunt bineveniți.
Pentru a vă alătura nouă, ca traducător/ corectori, vă rog să apăsați butonul de parteneriat.

Distribuirea de cărți gratuite creștine
Potrivit poruncii Domnului, "Vindecați pe bolnavi, înviați pe morți, curățiți pe leproși, scoateți afară dracii. Fără plată ați primit, fără plată să dați." (Matei 10:8), am oferit gratuit cărțile creștine ale lui Paul C. Jong, oricărui dorește să le citească. Suntem pregătiți să donăm atât de multe cărți câte doresc partenerii.
De asemenea, poți împărtăși harul Domnului cu noi, făcând parte din misiunile noastre de literatură. Simte-te liber să ni te alături ca distribuitor de carte, apăsând butonul de parteneriat.


  Trimite prin email această pagină de site unui prieten

 
About Us
    Despre autor
    ia reclamele noastre
    Link-uri
 

   
Copyright © 2001 - 2019 The New Life Mission. ALL RIGHTS reserved.