Cărți creștine gratuite pentru studii biblice despre mântuire, Duhul Sfânt,
Cortul și Apocalipsa lui Ioan

Acasă  |  Harta site-ului  |  Contact  |  Ajutor    
Studii biblice Cărți creștine gratuite cărți electronice creștine gratuite Despre noi
  ÎFP despre Credința creștină

 

 • De ce s/a sacrificat Isus pe El }nsu;i pe Cruce?
 • Sacrificiul lui Isus a fost pentru p[catele oamenilor pe care El le/a ]ndep[rtat prin boteyul Lui. El a dat oamenilor trupul S[u pentru a pl[ti toate p[catele oamenilor astfel ca omenirea s[ poat[ fi eliberat[ de pedeapsa p[catelor.

  Ceea ce trebuie s[ ;tim este c[ Isus a fost boteyat ]n apele Iordan pentru a sp[la toate p[catele oamenilor. :i trebuie s[ credem c[ Isus a murit pe Cruce din acest motiv.

  Dac[ Isus nu ar fi fost boteyat ]nainte de a fi crucificat, dac[ nu ar fi murit pe Cruce, toate p[catele ar fi r[mas asupra noastr[Trebuie,a;adar s[ avem credin'[ ]n boteyul ;i ]n s\ngele lui Isus. Deoarece Isus este Fiul lui Dumneyeu, Mielul de jertf[, El a fost sacrificat pentru a ]ndep[rta toate p[catele noastre.

  Ar trebui s[ avem to'i credin'a c[ Isus este Fiul lui Dumneyeu, c[ El a fost boteyat pentru a sp[la toate p[catele lumii, ;i c[ El a fost crucificat pentru toate p[catele noastre. Isus a fost boteyat pentru a ]ndep[rta toate p[catele oamenilor, ;i apoi a fost crucificat pentru ca noi, p[c[to;ii, s[ putem fi salva'i de toate p[catele noastre ;i s[ fim elibera'i de pedeaps[.

  Înapoi la listă


  Versiunea de tipărire   |   Trimite prin email această pagină de site unui prieten

   
  Bible studies
      Predici
      Declarație de credință
      Ce este evanghelia?
      Termeni biblici
      ÎFP despre Credința creștină

     
  Copyright © 2001 - 2020 The New Life Mission. ALL RIGHTS reserved.