Cărți creștine gratuite pentru studii biblice despre mântuire, Duhul Sfânt,
Cortul și Apocalipsa lui Ioan

Acasă  |  Harta site-ului  |  Contact  |  Ajutor    
Studii biblice Cărți creștine gratuite cărți electronice creștine gratuite Despre noi
  Preaviz de copyright

 

Copyright © 2001 - 2019 Misuinea Noua Viață.

Toate drepturile rezervate.

Nici un material obținut din acest site nu poate fi reprodus, distribuit, transmis, expus, publicat sau trasmis prin radio, fără permisiunea scrisă de dinainte a Misiunii Noua Viață. Nu poți modifica sau îndepărta nici o marcă, copyright sau altă notificare din copiile conținutului.

Totuși, poți descărca material de pe website-ul Misiunii Noua Viață (o copie care poate fi citită de calculator și o copie tipărită, per pagină) doar pentru folosul tău personal, necomercial.

 

Polița de asigurare a conținuturilor din website-ul nostru

Misiunea Noua Viață permite folosirea conținuturilor din acest website doar pentru scopul de afișare pe web. Toți ceilalți utilizatori, cum ar fi distribuirea prin tipărire, radio, transmisiunea prin televiziune, sau alte mijloace media, sunt interzise.

Dacă dorești să ne afișezi materialele pe website-ul tău, trebuie să fii de acord cu următoarele termeni:

  1. Website-ul unde conținuturile trebuie să fie afișate, nu trebuie să fir un site dăunător, care oferă materiale nesănătoase (de ex. site-uri care sunt sexual explicite, legate de jocuri de noroc, violență, sau care de altfel promovează activități ilegale).
  2. Trebuie să-l notifici pe webmaster (webmaster@bjnewlife.org) și să-i oferi o scurtă introducere a website-ului tău și URL-ul afișării propuse a conținuturilor noastre, și poți afișa conținuturile doar după ce primești permisiunea Misiunii Noua Viață.
  3. Dreptul de folosire al conținuturilor noastre trebuie să fie solicitat de la noi și aprobat de noi, pentru fiecare conținut și nu oferim nici un drept permanent de folosire.
  4. Nu poți afișa conținuturile noastre în orice fel care deformează, dăunează, strică, defăimează, sau de altfel este ostil pentru Misiunea Noua Viață.
  5. Nu ți se permite să ne afișezi conținuturile, îndepărtându-le, schimbându-le sau alterându-le.
  6. Trebuie să specifici sursa, trebuie să oferi link-ul corect :
    Sursa: Website-ul Misiunea Noua Viață (www.bjnewlife.org)
  7. Când specifici sursa, trebuie să oferi link-ul correct (http://www.bjnewlife.org).


  Trimite prin email această pagină de site unui prieten

 

   
Copyright © 2001 - 2019 The New Life Mission. ALL RIGHTS reserved.