" Бесплатно сте добили, бесплатно дајте "
(Матеј 10:8)

ОСНОВИЦА  |  МАПА САЈТА  |  КОНТАКТ  |  ПОМОЋ    
Библијске Студије Бесплатне Хришћанске Књиге Бесплатне хришћанске еКњиге О нама
 О нама

 

Историја и Сврха

Мисија Новог Живота, основана од стране Поштованог Пол Ц. Јонга у 1991, је једна не-деноминацијска и не-профитна мисијска организација. Она намерава да проповеда речи Божије свим људима у свету кроз службу литературом. Он је поделила стотине од хиљада штампаних копија и е-Књига бесплатно. Њена главна канцеларија је у Сеулу, Кореји, и постоји много разгранатих и кооперативних организација широм света.


Службе

Превођење и Издавање бесплатних Хришћанских е-Књига / штампаних књига
Литерарна служба је једна од најефективнијих начина за проповед еванђеља широм света. Стога ми имамо преведене Пол Ц. Јонгове Серије Хришћанских Књига на преко 51 главних језика, и ми настављамо да их преводимо на многе друге језике.
Ми поздрављамо партнере у преводилачкој служби.
Да би нам се придружили као преводиоц/рецезент, молимо притисните дугме за партнерство.

Дистрибуција бесплатних Хришћанских књига
Сагласно Господњој заповести, "за бадава сте добили, за бадава и дајте" (Матеј 10:8), ми дајемо Хришћанске књиге од Поштованог Јонг-а бесплатно за сваког ко жели да их чита. Ми смо спремни да дотирамо пуно књига партнерима ако им треба и ми плаћамо сваку поштарину или товар на терет наше стране. Ми смо реализовали бесплатно преко стотине и хиљаде штампаних књига за цркве, мисијске организације, болнице, затворе, библиотеке, службе и такође лаицима у више од 150 земаља.
Ви такође можете поделити милост Господњу са нама узимајући дела у служби наше литерарне службе. Будите слободни да нам се придружите као дистрибутер књига притиском на дугме за партнерство.


 

 
About Us
    У вези аутора
    Узмите наше барјаке
    Линкви
 

   
Ауторско право © 2001 - 2020 The New Life Mission. СВА ПРАВА задржана.