" Бесплатно сте добили, бесплатно дајте "
(Матеј 10:8)

ОСНОВИЦА  |  МАПА САЈТА  |  КОНТАКТ  |  ПОМОЋ    
Библијске Студије Бесплатне Хришћанске Књиге Бесплатне хришћанске еКњиге О нама
  Ауторско право Напомена

 

Ауторско право © 2001 - 2020 The New Life Mission.

Сва права задржана.

Материјал садржан на овом сајту не може бити репродукован, дистрибуиран, пренесен, приказиван, публикован или емитован без претходне писане дозволе Мисије Новог Живота. Не можете преиначити или уклонити неки заштитни знак, ауторско право или друге напомене из копиране садржине.

Међутим, можете преузимати материјал од Мисије Новог Живота са Веба (фабрички чисту копију и штампану копију страница) само за вашу личну, некомерцијалну употребу.

 

Полиса за Коришћење Садржаја са Нашег Веб сајта

Мисија Новог Живота дозвољава да користите садржаје овог веб сајта само у сврху оглашавања на вебу. Свако друго коришћење, као дистрибуција штампањем, радијом, телевизијом, или неким другим медијом, је забрањено.

Ако желите да објавите наш материјал на вашој веб страни, морате се сложити са следећим терминима за усаглашавање::

  1. 1. Веб сајт са садржајем који ће бити објављен не сме бити сајт који снабдева са штетним материјалима (т.ј., стране који су отворено сексуалне, повезане са коцкањем, насиљем, или осталом врстом промовисања илегалних активности).
  2. 2. Морате обавестити нашег веб мајстора (webmaster@bjnewlife.org) и доставити му кратки увод ваше веб стране и URL са намером објављивања наших садржаја, и можете објавити садржаје само након примљене дозволе од Мисије Новог Живота.
  3. 3. Право на коришћење наших садржаја мора бити тражено и одобрено од нас за сваку садржину, и ми не гарантујемо никакво стално право за коришћење.
  4. 4. Не можете објављивати наше садржаје изобличене, злом намером, оштећене, клеветане, понижаване, или на други начин непријатељске према Мисији Новог Живота.
  5. 5. Није дозвољено да објављујете наше садржаје у цитирању, измењене, или прекројене.
  6. 6. Морате назначити изворну садржину објављеног садржаја на крају објављивања као што следи:
    Извор: Мисија Новог Живота Веб сајт (www.bjnewlife.org)
  7. 7. Када назначите извор, ви морате да обезбедите исправан линк (http://www.bjnewlife.org).


 

 

   
Ауторско право © 2001 - 2020 The New Life Mission. СВА ПРАВА задржана.