" Бесплатно сте добили, бесплатно дајте "
(Матеј 10:8)

ОСНОВИЦА  |  МАПА САЈТА  |  КОНТАКТ  |  ПОМОЋ    
Библијске Студије Бесплатне Хришћанске Књиге Бесплатне хришћанске еКњиге О нама
  Помоћ

 

Како бити регистрован као наш партнер

Постати наш партнер значи да заиста радите са Мисијом Новог Живота у ширењу еванђеља у вашој сопственој земљи. Потпун испит ваше вере и њена висина су стога неопходни, и након одобрења, ви морате радити са нама у нашој литерарној служби са непрекидном вером у повезаност.

Ако желите да се региструјете као партнер Мисије Новог Живота, ви треба да следите следеће кораке:

 1. Ви морате најпре да читате Хришћанске књиге (штампане или електронске) набављене од Мисије Новог Живота бесплатно, знати и веровати у све садржаје.

 2. Ви се морате сложити са терминима уговора одређеним од Мисије Новог Живота. Ако желите да видите термине уговора за сваки тип партнера, кликните на доњи линк.

  - Термини уговора за дистрибутере
  - Термини уговора за преводиоце или рецензенте
  - Термини уговора за дистрибутере и преводиоце

 3. Ви морате да испуните и предате чланску регистрациону форму за Мисију Новог Живота најверније могуће.

  Будући кандидат мора да нас опскрби са употребљивом имејл адресом, тачном поштанском адресом, и прецизним одговором на три питања које Мисија Новог Живота њему постави. Сав тај материјал ће бити од велике помоћи за нас да одредимо да ли ви јесте или нисте одговарајуће квалификације да постанете наш партнер.

 4. Ваша чланска регистрациона форма ће бити испитана од Партнерског Руководећег Тима, и одлука о пристанку на партнерство са вама биће вам предана и напоменута кроз имејл у току од најмање 10 дана.Изјава Дистрибутера

 1. Дистрибутер књига треба да учини све од себе као волонтер делећи бесплатне књиге Мисије Новог Живота, сагласан томе да је еванђеље воде и Духа истинско библијско еванђеље.

 2. Дистрибутер књига мора, у доброј вери, разделити књиге МНЖ душама у његовој/њеној средини потпуно бесплатно, и не сме их продавати ни под каквим околностима.

 3. Дистрибутери књига не могу тражити од МНЖ надокнаду за будуће трошкове настале од такси, или од неког другог трошка као резултата дистрибуције књига.


Изјава Преводиоца/Рецензента

 1. Ја ћу преводити/проверавати Пол Ц. Јонг-ову Серију Хришћанских Књига на мом домаћем језику, сагласан да је еванђеље воде и Духа истинско библијско еванђеље.

 2. Док преводим/проверавам текст, ја нећу нити скраћивати садржину нити додавати у њега своје лично мишљење.

 3. Ја ћу преводити/проверавати књигу (или књиге) верно у сагласности са вашим смерницама, и предаћу превод у очекиваној форми, сагласно раније одобреном распореду.

 

Изјава Дистрибутера/преводиоца

 1. Ја ћу учинити све од себе као волонтер у дистрибуцији бесплатних књига Мисије Новог Живота, сагласан да је еванђеље воде и Духа истинско библијско еванђеље.

 2. Ја ћу, у доброј вери, делити књиге МНЖ душама из моје средине потпуно бесплатно, и нећу их продавати ни под каквим околностима.

 3. Ја нећу тражити од МНЖ надокнаду за будуће трошкове насталих од тарифа, или за било које друге трошкове као резултат моје дистрибутерске службе.

 4. Ја ћу преводити/проверавати Пол Ц. Јонг-ову Серију Хришћанских Књига на мом домаћем језику, сагласан да је еванђеље воде и Духа истинско библијско еванђеље.

 5. Док преводим/проверавам текст, ја нећу нити скраћивати садржину нити додавати у њега своје лично мишљење.

 6. Ја ћу преводити/проверавати књигу (или књиге) верно у сагласности са вашим смерницама и предаћу превод у очекиваној форми, сагласно раније одобреном распореду.

 7. Ја нећу тражити ни једну додатну компензацију одвојено од оригиналног уговора за плаћање превода.


Повратак на страну за помоћ


 

 

   
Ауторско право © 2001 - 2019 The New Life Mission. СВА ПРАВА задржана.